Jelenlegi hely

Válasszatok ki általatok ismert embereket, és járuljatok Atyám trónja elé, hogy megmentsétek őket

Nyomtatóbarát változat

2011. augusztus 30. kedd; 14:30

Drága, szeretett leányom, Szívem tele van szomorúsággal, amint drága Gyermekeimre tekintek, akik nem törődnek az előttük álló változásokkal.

Olyan nagyon szeretem őket, hogy mélységes szomorúsággal sírok, amikor látom, ahogyan Engem keresve bolyonganak, de képtelenek Rám találni. Tudják, hogy van egy hiányzó kapocs az életükben, de nem tudják azt beazonosítani. Ez a kapocs a szeretet. Én vagyok a Szeretet. Én vagyok az, akit keresnek, de nem tudják, hol keressenek. Én mégis ott állok, türelmesen várakozom, várok rájuk, hogy Felém forduljanak.

Oly sok az elvesztegetett idő, leányom. Gyermekeim rossz helyen keresgélnek, miközben kutatják az elégedettséget és a békét, amire vágynak. De képtelenek lesznek megtalálni, hacsak el nem fogadják, hogy csakis az alázatosságon keresztül lesz lehetőségük azt megtalálni.

Amíg gyermekeim nem ismerik fel, hogy nem tudnak létezni Atyám, a Legmagasságosabb Isten szeretete nélkül, addig szívük szeretete és békéje nélkül fognak meghalni. Kimerült vagyok, leányom. Bárcsak visszatérnének Hozzám azok, akik kirekesztettek Engem. Bár abbahagynák a dicsőség utáni hajszát, a hatalom, a pénz és a földi javak keresését, akkor felismernék az Igazságot.

Mindnyájatokra szükségem van, követőim, hogy folyamatosan imádkozzatok az elveszett, vak lelkekért. Soha ne hagyjátok abba imáitokat, melyeket ezen a héten az Atyám trónja elé fogtok vinni. Kérlek, mondjátok a következőt:

Legmagasságosabb Isten, trónod elé járulok ezen a héten, hogy közbenjárjak azon testvéreim lelkéért, akik nem hajlandók elismerni Létezésedet. Arra kérlek, hogy töltsd el őket kegyelmeiddel, hogy megnyissák a szívüket Legszentebb Szavad meghallására.

Kérlek, válasszátok ki azokat az általatok ismert lelkeket, akik nem akarják Istent, az Atyát megismerni, és tegyétek le Atyám elé a nevüket. Imátok ajándékként az ő üdvözülésükkel lesz megjutalmazva. Menjetek most, Hadseregem, és készüljetek ennek a gonosz elleni lelki háborúnak a következő szakaszára.

Szeretett Megváltótok, Jézus Krisztus

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer