Jelenlegi hely

A várakozás ideje – mondjátok el a többieknek, hogy megtudják, mire számíthatnak

Nyomtatóbarát változat

2011. augusztus 4. csütörtök, 21:40

Drága, szeretett leányom, a világ minden nap tovább süllyed a hanyatlás felé. Gyermekeim között vegyes érzelmek uralkodnak, mint a remény, az aggódás, a düh és kétségbeesés, mindez a háborúk és a pénz hiánya miatt, és családjaitok megfelelő táplálása és öltöztetése miatt. De szívleljétek meg a következőket: már nem sokáig kell önmagatokat megvédenetek, mert nagyon közel az idő, amikor a Nagyfigyelmeztetés után a világban a Világosság és a Szeretet által több lesz a pozitív érzés. Nincs minden elveszve, leányom.

Imádkozzatok azokért, akik a Nagyfigyelmeztetés alatt meg fognak térni, hogy az Igazság ösvényén maradjanak. Imádkozzatok, hogy mindazon követőim szeretete, akik már ismerik az Igazságot, megerősödjön Irántam és Örök Atyám iránt.

Mindaddig, amíg gyermekeim magukhoz ölelik a Nagyfigyelmeztetés Ajándékát, nincs mitől félniük.

Azoknak, akik nem maradnak meg az ösvényen, és egy bűnnel teli út felé fordulnak, sok félni valójuk van. Atyám nem fogja megengedni, hogy megfertőzzenek másokat csökönyös és gonosz módszereik által. Ők meg lesznek állítva. Sajnos sokan fognak elfordulni az igazságtól, és továbbra is megpróbálnak hatalmat és ellenőrzést gyakorolni a többi Gyermekeim felett.

Imádkozzatok, hogy a büntetés enyhüljön. Imáitok segíteni fognak a megtérésekben és az ilyen helyzetek elhárításában. Ez most a várakozás ideje, az imádkozás ideje, a felkészülés ideje, és annak biztosítása, hogy annyi ember, amennyi csak lehetséges, megtudja, hogy mire számíthat.

Ez az augusztusi hónap, „A lelkek megmentésének hónapja” nagyon fontos, gyermekeim. Kérlek benneteket, hogy ebben a hónapban tartsatok ki hűségetekben a lelkekért, mert megsokszorozódik azok száma, akiket megmentetek.

A Mennyország örvend annak a szeretetnek és nagylelkűségnek, amely minden követőm szívéből és lelkéből árad, akik erre elkötelezték magukat azért, hogy az emberek a Nagyfigyelmeztetés alatt megmenekülhessenek; ez Számomra nagy ajándék.

Menj most, leányom, és terjeszd Szavamat. Menj most békével és szeretettel.

 

Szerető Megváltótok, Jézus Krisztus

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer