Jelenlegi hely

Isten, az Atya – A szenvedés szerepe

Nyomtatóbarát változat

2011. augusztus 7. vasárnap; 14:45

Én vagyok az Alfa és az Omega. Én vagyok Isten, az Atya, az Ember és a Világmindenség Megteremtője.

Drága leányom, most véglegesen elfogadtam ajándékodat, hogy segítesz a lelkek megmentésében. Ajándékodat szeretettel és örömmel fogadom. Ez az út nem lesz egyszerű, de védelemben lesz részed, ha minden egyes nap kéred az Én segítségemet. Szenvedésed a szellemi és a lelki sötétség által fog bekövetkezni. Amint ez rosszabbodik, akkor mindig gondolj azokra a teremtményekre, akik szenvedésed által fognak megmenekülni.

Menj a Szentségimádásra olyan gyakran, amilyen gyakran csak teheted, hogy megkaphasd ehhez a Munkához a szükséges erőt. Szeretett Fiam üzenetei folytatódni fognak. Ezeket úgy most, mint azelőtt, terjeszteni kell, mert a világnak szóló üzenetekből egyre több lesz, és nem kevesebb. Téged sok szent segít, akik közbenjárnak a nevedben.

Imádkozz továbbra is a Szentháromsághoz a szükséges kegyelmekért, hogy erős maradj. Sohase érezd magad elhagyatottnak, bár ez szenvedésed részének fog tűnni. Lazíts. Csendesedj el, és mutatkozz örömtelinek a külvilág felé. Ne végy tudomást azokról, akik bántani fognak téged. Inkább arra gondolj, hogy ez azért van, mert Isteni Fény fog átragyogni a lelkeden, ami más lelkekben a sötétséget fogja a felszínre hozni. Akkor, és csakis akkor fogod megérteni azt a kínt, amely Fiam Szívét égeti, amikor a bűnöket látja a világban. A te szenvedésed csak egy töredéke lesz annak, amit Ő a nap minden percében elszenved.

Most fogadd el az Ajándékot, amely neked is adatott, amikor engesztelő lélekké váltál elhívásod által. Ne felejtsd el, leányom, te mindig a Szívemben vagy. Őrködöm fölötted és védelmezlek téged. Most mosolyogj. Ne félj, mert ez a Munka nagy jutalomban fog részesíteni az Én Dicsőséges Királyságomban mind téged, mind pedig családodat és szeretteidet.

 

Szerető Atyátok,

Isten, a Mindenség Teremtője

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer