Jelenlegi hely

Egyetlen bűn sem olyan súlyos, hogy ne lehetne megbocsátani

Nyomtatóbarát változat

2011. augusztus 23. kedd; 23:45

Leányom, te most elkezdted a szenvedés valóságát megérteni. Amikor a választott lelkeket arra kérem fel, hogy szenvedjenek, akkor ők úgy szenvednek, amint Én szenvedtem a Keresztre feszítésem kínjainak átélésekor. Amint Halálom által az embereket megváltottam a bűntől, úgy a ti szenvedésetek is megmentheti az emberiséget az örök kárhozattól. Azáltal, hogy önként felajánljátok a szenvedéseteket, áldozatot hoztok, ennek köszönhetően az Isteni Irgalmasság is bemutatásra kerül az emberiség számára.

Ha még több lelket kérnék fel arra, hogy ezt tegyék, talán félelmet mutatnának, és elutasítanák. Ugyanakkor sok olyan lélek szenved, akik nincsenek tudatában annak, hogy ők is választott lelkek. Sok gyermekem azt kérdezheti, hogy egyes emberek miért szenvednek és mások pedig miért nem? A válaszom az, hogy Én azokat az igaz szívűeket választom ki, akik alázatosak ebben az életben, akik mások szükségleteit a sajátjuk elé helyezik. Egy gyengéd szívű lélek felveszi az Értem való szenvedés szerepét. Ez egy Ajándék Tőlem. Lehet, hogy nem tűnik ajándéknak, de amikor ezt az ajándékot megkapjátok, akkor a lelkek ezreit mentitek meg naponta a Nevemben.

Most fel szeretném szólítani követőimet, hogy hozzanak naponta egy áldozatot, mely hasonló a szenvedéshez, hogy ez által segítsenek azon lelkek megmentésében, akik a Nagyfigyelmeztetéskor halálos bűnben fognak meghalni. Kérlek benneteket, hogy kérjétek Tőlem ezt az Ajándékot.

Kérem az alázatos lelkeket, hogy hozzanak egy személyes áldozatot a Dicsőségemre. Azok a lelkek pedig, akik úgy érzik, hogy ezt nem tudják megtenni, azt mondom, hogy különleges kegyelemmel áldlak meg benneteket, mert tudom, hogy az Irántam való szeretetetek és imáitok által megmentitek testvéreitek lelkét.

Gyermekeim, tudnotok kell a következőt: az Üzenetek hatására követőim hadserege naponta növekszik. Nemsokára milliós nagyságúvá nő. Csak azokat szólítom fel, hogy a páncélkesztyűt felvegyék, akik ehhez elég bátrak. A bátorság a szeretetből fakad. A bátorság értelmezése minden embernél más. Egyszerűen arra kérlek benneteket, hogy beszéljetek a világnak a Szeretetemről. Emlékeztessétek őket arra az Igazságra, amelyet a Szentírás tartalmaz. Mondjátok meg nekik, hogy nemsokára Visszatérek, hogy felajánljam Irgalmasságom nagy Ajándékát. Mert ha hamarosan ítélni jönnék vissza ítélni a világba, akkor a Mennyország kihalt lenne, mivel ma a bűn annyira elterjedt.

Terjesszétek Örömhíremet. Emlékeztessétek arra őket, hogy amikor valaki iránt szeretetet éreznek, őszinte, tiszta szeretetet, még akkor is, ha csak egy futó pillantás, vagy egy jó tett lenne az, aminek tanúi vagytok, akkor Én ott Jelen Vagyok.

Mondjátok el nekik, hogy szeretet nélkül kiszáradnának, és semmivé válnának.

Mondjátok el nekik, hogy amikor rájuk nézek, akkor ők a Szemem előtt mezítelenek és vagyontalanok. Én csak a jóságot, vagy a romlottságot látom a lelkükben.

Mondjátok el azoknak a szegény, félelemmel telt lelkeknek, akik szégyenkeznek életvitelük miatt, hogy Én Megbocsátó Vagyok, minden Irgalommal teljes, és hogy üdvözölni fogom őket kitárt szerető Karjaimban. Csak annyit kell tenniük, hogy Hozzám jönnek, és kérjék a segítségemet. Sohasem fogom elutasítani a bűnösök könyörgéseit, nem számít, milyen sötétek a bűneik. Megbocsátok mindazoknak, akik őszintén bűnbánóak minden eddig elkövetett vétkükért.

Szívük meg fog könnyebbülni, és szeretetem vissza fogja hozni a világosságot az életükbe. Én újra Dicsőségben fogok eljönni, gyermekeim, nem azért, hogy megijesszelek benneteket, hanem hogy Ajándékaimat elhozzam nektek, ugyanazokat az ajándékokat, amelyeket a sátán munkálkodása miatt visszautasítottatok.

Jöjjetek. Hajtsatok fejet. Tegyétek félre szégyenkezéseteket, és most kérjetek megbocsátást Tőlem. Semmi sem botránkoztat meg Engem, gyermekeim. Egyetlen bűn sem olyan nagy, amit Én ne tudnék megbocsátani, ha őszinte bűnbánatot tartotok. Ne késlekedjetek. Most a Megváltást keressétek, még mielőtt túl késő lenne.

 

A ti szerető Jézus Krisztusotok,

Az Emberiség Megváltója

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer